Liberec-hockeyspelarna behöll inte ledningen och Växjö föll i förlängning

Hockey Liberec bordade premiär på årets Champions League mot den svenska enheten Växjö Lakers. Det var en kamp om två vinnare av det prestigefyllda grundläggande delar av sina länder högsta tävlingar förra säsongen.

Home Credit Arena har en anständig besök mer än fyra tusen fans som såg men bättre start på matchen i arkivering gäster.I mitten av den första tredjedelen av det svenska laget gick in i ledning när på power play fick pucken rusning Josefsson och han omgående saneras under ribban Will mål.

“Under den första perioden vi inte driva grinden och var tvungen att spela motståndaren”, säger Liberec anfallaren Dominic Lakatos.

I början av den andra delen spelades fyra på fyra vita tigrarna här och snabbt behärskar situationen i tid 20:37 medgav ett andra mål.

i det ögonblicket, med inhemska hockeyspelare ser dåligt, men i mitten av matchen kom den stora vändningen.Paradoxalt nog den långa power play hjälpte honom Växjö, men att fyra minuter uteslutnings smida försvarare, och vice versa fyra sekunder före slutet av meningen missade försvagningen Liberec Bakos bra skott och föll.

tigrar sparkas det rätt på en minut och en halv jämfört omgående close Ordos. Och det var inte allt. Två minuter Bulíř utmärkt frisättning Lakatos, som steken leder Tigers.

Hem hade i den tredje perioden fantastisk chans att försäkra ledningen men inte ta nästan en och en halv minut lång power play 2:55 och kom till bestraffning av 51 .Pettersson minuter, jämfört med 3: 3 och en dramatisk duell kom till en förlängning.

I spel tre tre var skickliga spelare i den svenska enheten och en erfaren representant Rosén säkerställa Växjö två punkter, tog tigrarna punkten.

“Vi lägger tre snabba mål att vända poäng, vilket är 100% positiv, men då har vi inte hittat samma sätt att vinna och vi har inte lyckats vinna spelet. Vi måste lära av det i framtiden.Kanske jag inte hjälpa laget idag av onödiga foul och utslagning i tio minuter “, säger Dominik kritiskt Lakatos. “Det kom en hel del åskådare, det är bra, eftersom jag beklagar att vi var tvungna att hämnas vinna, men jag tror att mot Cardiff på lördag, kommer det att vara helt annorlunda.”