Mästerskapen börjar också för Třinec. Skewers tror på processen

Třinecký trenér Václav Varaďa har studerat leken av hans två närmaste motståndare. Så? “Esbjerg är en väldigt tuff motståndare som bara spelar bra skridskor, de är starka på hjulet. De kommer att spela fysisk hockey, säger coachen.

Mannheim kommer att spela på samma sätt. Men hans spelare har lite att göra med danskarna än de har. De har också många kanadensare som tar in ett annat element än europeiska hockeyspelare.Och det kommer fortfarande att förbereda sig. ”

Ståltillverkare att börja njuta hem. “Hemma har vi inte spelat mycket i utbildning”, säger Varada.

Det kan vara en fördel för Trinec Champions League kommer igång på hans is? “Kanske att starta en liten fördel att vara en man”, säger Třinecký anfallare Martin Ruzicka.

“Tja, åtminstone tror jag det kommer att bli en bra match och vi kommer att visa goda saker”, säger Vaclav Varada.

Třinečtí med både motståndare närvarande existerande första krock hemma och utomhus.Fram till dess i oktober slog de största favoritgrupper, den svenska mästaren HV71 Jönköping.

“Han kan spela den roll som vi har rozehranější”, medgav tränaren Varada.

“Varje spel kommer att vara annorlunda, men kanske några av spelarna efter öppnandet spel kraschar och sådant nervositet “, säger Martin Ruzicka.

Václav Varada svenska motståndare inte titta alltför. “Det är tidigt, men vad jag vet, bytte kader. På svenska servrar skrev att mančaft förändras av den unga, men nyligen såg jag, det kommer mer erfarna hockeyspelare.Definitivt kommer att vara tillbaka framför den svenska Elitserien ”

 Trinec är i full kraft

Ståltillverkare ännu förberedelse de spelade på tre femmor. “Att vi har tränat en hel del, så killarna hade tillräckligt börda.Nu sprider kraften i fyra attacker och vi kommer att försöka att hålla tempot uppe i sextio minuter “, säger Varada.

Třinečtí gå in i Champions League i den fullständiga rapporten. “Vi står inför fyra matcher i Extraliga, så vi ombord med alla spelare och vi måste försöka och några andra varianter offensiv Trios”, säger Vaclav Varada.

Efter att ha vunnit Trencin Rona Cup har trassliga huvud som laget tillsammans. eftersom hela kadern utförde mycket bra prestanda. “Det är svårt för mig, men det är trevligt hur man förbereder pojkarna närmade sig.Nu har vi fyra matcher för att hålla vårt formulär eskalerade. ”

Vem blir nummer ett målvakt, avslöjade han. “Vi har det i sina huvuden, men först för att lära våra målvakter”, säger tränaren, som är redo att kämpa och ungdomar, som utlovat innan säsongen. “De kommer också att komma in i spelet. Alla på scenen sa bara spela kan bara tjugo killar, så att det blir svårare. ”

På fredag ​​mot Esbjerg på söndag mot Trinec Mannheim inte startar i samma sammansättning. “Vi kommer definitivt att ändra setet”, bekräftade Varadha. “Jag tror att vi kommer att spela båda matcherna i en utmärkt takt. Jag skulle ha velat för två segrar, men det är oberäkneligt.Vi gör vårt bästa för att hålla poängen hemma. “David Musil, som var på onsdagskväll med representation, är redo för Champions League. Han gick inte till landslaget i Žilina. Men han skulle ha spelat fyra dueller om fem dagar. “Det är mitt jobb, så om jag behövde det, skulle jag inte ha problem,” sa Musil. “Jag ser fram emot Champions League. Det blir min första skarpa start för Třinec. ”

Treenighetsmålet för Champions League är klart – flytten från gruppen, vilket betyder näst bästa stället i gruppen.