År 2018 tecknade han ett professionellt

Prib spelade aldrig för juniorlag eller ungdomslag i Tyskland, så det kommer inga problem med att få ett pass alls. Under säsongen 2012/13 försvarade Pribb färgerna i hans inhemska klubb i Bundesliga, där ex-försvarare från Kazakstas landslag Shmidtgal, som också är en renrasig tysk, spelade tillsammans med honom. I en intervju erkände Edgar ärligt att han skulle försöka på en t-shirt från det ryska landslaget en dag. Det måste sägas att Prib kan bli en oumbärlig person för landslaget på grund av dess universalitet – mittfältare döljer båda vingarna på mittfältet och kan också spela under angriparen.

1. Maximilian PRONICHEV, “Hertha” Tyskland.

Glömt hemland. 5 spelare från Tyskland som kunde stärka det ryska laget

Fans av St. Petersburg “Zenith” minns den här killen, som för några år sedan spelade för det andra laget av “blå-vit-blå” i FNL.

Nu är Max 21 år och spelar för den tyska klubben Erzgebirge Aue, i den näst starkaste divisionen i Tyskland. Maximilian föddes i Berlin, så det är ganska logiskt att i denna stad började han förstå grunderna i fotbollskonst – första laget var Borussia Berlin Tennis.

År 2018 tecknade han ett professionellt kontrakt med det främsta Berlinlaget, “Herta”, men för närvarande finns inga Pronichev-baserade matcher för basen. Ändå spelade han ganska chock säsongen för det andra laget av berlinare, som regelbundet slog motståndarnas mål.

Årets slut är en tid för intressanta förutsägelser. År 2018 mottogs Golden Ball av Luka Modric, därigenom avbryter Cristiano Ronaldo och Lionel Messi hegemoni. 2019: e Leo och Ron börjar med nya styrkor, men samtidigt har ett stort team stigande stjärnor vuxit upp bakom ryggen.
Tio bästa fotbollsspelare av 2019 för din uppmärksamhet. Fick eller inte – låt oss jämföra 30 december 2019.

Kilian MBAPPE

Den franska wunderkind har nått otroliga höjder för sin ålder, men det viktigaste kommer inte att sluta. Varje år går han snabbare, poängerar mer, och han lägger också till ledarskapskvaliteter ur synvinkel. Det verkar som om Neymar beklagade att han hade flyttat till Paris. Skuggan av Mbappa är större än Messias – att komma ut av det år 2019 blir ännu svårare.