CSKA-problem är fortfarande synligt för det blotta ögat

Eusebio Di Francesco – Romans huvudtränare. Han är en rationell och pragmatisk man, så han förstår att spelet i spelplanen var svårt för hans lag. Det fanns ingen attackbredd, det fanns inget utrymme för att rycka på ett främmande fält (igår blev CSKA allmänt utmärkt av det särskilt hårda “tootiska” trycket i attacken och mittlinjen).

“Vi hade en mycket svår tid. Samtidigt hade vi chanser att göra mer, men vi använde dem inte.
CSKA har ett mycket ungt och begåvat lag som använder mellanslag mellan linjerna. Inte konstigt att de vann här “Real”. Det är bra att vi lyckades vinna. Vem kan jag skilja ut med CSKA? Vlašić och Oblyakov. Det här är två mycket unga och extremt intressanta spelare. ”

Akinfeevs dumma misstag

CSKA-problem är fortfarande synligt för det blotta ögat. Ett ungt lag med bra fart saknar fortfarande erfarenhet av individuella handlingar och koncentration. Igor Akinfeevs mycket dumma barnsliga fel vid utgången från hörnet ledde till ett tvunget och onödigt mål i de första minuterna, vilket bara gjorde att Roma kunde spela poängen länge. Och borttagandet av Magnusson, som inte bara orsakades av förlusten av positionen utan också av inkontinens, hjälpte gästerna att “helt” torka de sista 30 minuterna av matchen, där den italienska klubben bara använde svaga motattacker, mestadels sitta på defensiven, eftersom attackeringspotentialen i “armélaget” minskades minoritet. Goncharenko ville inte ta risker, han hoppades också att spela en efter en i matchen, minska brådskan i sitt mål och minska matchens gång till den vanliga perepasen i mitten av fältet. Fungerade inte. Inte tillräckligt med erfarenhet.

Från himmel till jord. Varför CSKA förlorade “Roma” och lämnar inte gruppenPhoto: PFC CSKA

“Plus, när man spelar i minoriteten måste man göra ett val till förmån för en attack eller försvar. Vi var tvungna att tänka på hur de skulle säkra sina portar. ”
Di Francesco var inte nöjd med matchens slut. Han blev irriterad av denna avslappning och lugn av hans lag, som inte ville avsluta den “blodlösa” motståndaren.