Herr Vrbo, vad ska du göra med det? Representationen väntar på en kvalificerad finish

Om du utelämnar kaptenen Tomas Rosicky, vars unika stil kommer att missas i alla fall är det kanske bra att sjukhuset drabbades av en fotboll landslaget just nu. I rapporten visas behovet kritis centrala mittfältarna Jaroslav Plašil med Lukáš Vacha, som skulle kunna fungera som en förfriskning.

Men om de första minuterna kunde vänta begåvade ungdomar i hyfsad form, nämligen David Pavelka och George Skalák. “Pavelka passar hur vi vill presentera. För närvarande drar Liberec, som kanske är den största överraskningen av ligan. Skalák är återigen en nyckelaktör av Mladá Boleslav. Även hans klubbtränare Jarolím delade min åsikt och rekommenderade det till mig.Det finns få spelare i ligan som kan kringgå försvararna i ett en-mot-kamp “, sa coach Pavel Vrba när han dikterade den preliminära nomineringen för september kvalificerad. -vitr-se-hodi-national-tym-musi-dvakrat-win “> Brisen passar bra. Landslaget måste vinna två gånger.

Varje förlust för gruppens utomstående kan vara dödlig. För att inte nämna att med Lettland redan drar hem, så laget har något att reparera. “För att säga sanningen har skadan gjort oss väldigt komplicerade”, sa coach Vrba, men blev inte panik i tillägget: “Vi är övertygade om att nomineringen till nya spelare kommer att ge en positiv impuls. Det kan också vara en bra förändring för oss. ”

Kanske ja.Landslaget behöver arbeta och återvända till den rena entusiasmen som de gick in i kvalificeringen på hösten. Kan dom överbrygga? Högra tredjedel av kandidaterna i den tjeckiska jersey har som mest en start.

Några minuter förvaltade Slavia anfallare synd vinge Sural Liberec, Plzeň rovdjur Kopic och gänglig propp Kalas från Middlesbrough. Noll inte Liberec kapten Pavelka, Boleslav šikula Skalák och ersätta målvakten Koubek.

Ett par Benjamins gömmer sig bland suppleanter där Vrba repressalier når för torsdagens Europa League och kommer att komplettera nomineringen. Redan på söndag för att träffa landslaget.

Det är inte uteslutet att åtminstone tre nya namn kommer att visas direkt i line-up mot Kazachům.Även en erfaren rundare Plašil som har odkopáno 94 representant tändstickor, fläktar betraktas allmänt som överdriven och Spartan Vacha kan förstöra rykte defensiva howlers har coach Vrba nu fria händer. Det behöver inte förklara varför stabil spelare inbjudna, och kan vara laget att skicka blivande nykomlingar

I jämförelse med föregående match på Island (besegra 1: 2). Kommer att vara minst fem ändringar i line-up, vilket är en stor hit, men inte det är värre. Vrba Coach betonar: “Om du inte gör sex poäng, så situationen mycket svår. De två följande matcherna är nyckel.När det neuhrajeme nu, sedan i oktober vi skadar förmodligen en hel del ”

Bara en påminnelse.. I oktober avslutas examen svår kamp med Turkiet och Nederländerna