Huvudtränare i Nürnberg Michael Kellner

Alexander kallades till junior- och ungdomslandslag i Tyskland, men aldrig fallet kom till den första. Det är konstigt att han ignoreras av landslagets coachingpersonal, särskilt i ljuset av att Igor Akinfeev avgår från landslagets läger. Alexander är bara 26 år och på hans konto visas 79 slagsmål för “Freiburg” i Bundesliga. Om Lunev hoppar på sitt vanliga sätt, och Selikhov och Lodygin är vanliga klienter i sjukhuset, bör coachingpersonalen åtminstone överväga möjligheten att bjuda in en tysk målvakt med ryska rötter till landslaget.

3. Edward LEVIN, “Nürnberg” Tyskland.

Glömt hemland. 5 spelare från Tyskland som kunde stärka det ryska laget

Mannen, vars efternamn på tyska sätt låter som Leuven, spelar mycket bra för “Nürnberg” i Bundesliga. Förra vintern hade Moskvas Spartak Moskva ett starkt intresse för den 21-årige tyska personen, inspirerad av närvaron av ett ryskt pass från en begåvad spelare. Levin är en kraftfull nog spelare som har en stark spark från sin högra fot och står också ut bland sina kollegor med omänsklig prestation.

Huvudtränare i Nürnberg Michael Kellner använder Levin i mitten av mittfältet, men på grund av sin mångsidighet kan den unga idrottaren stänga den centrala försvararen. Men när man spelar 1 i 1, är Levin ibland förlorad och kan vara suddig, vilket leder till en stroke eller slag under honom. Det finns inga universella spelare i landslaget, och förmodligen kommer det inte att finnas – Levin föredrar Tyskland, med tanke på sitt historiska hemland endast som ett reservalternativ.

2. Edgar Prib, Hannover, Tyskland.

Glömt hemland. 5 spelare från Tyskland som kunde stärka det ryska laget

Till skillnad från de tre tidigare spelarna är Prib en renblodig tysk, men född på Rysslands territorium, i Yakut-staden Neryungri. För närvarande är Edgar på kontrakt i “Hannover”, som försöker sitt bästa för att rädda en plats i eliten divisionen i Tyskland.
28-årige Prib är examen av den blygsama Greuther Furth, vars huvudlagsfärger han försvarade i 4 år (kom in i Greuther mittfältare i 7 års ålder).