Nu är CSKA i grupp G på tredje plats med 4 poäng

“Sådana matcher, när du gör poäng och har en numerisk fördel, måste du” stänga “förut. Vi kommer ihåg att CSKA vann mot Real. Detta är ett ungt, snabbt lag. Otillfredsställd med att spelarna slappna av lite i stället för att fortsätta att dominera. Jag ber om maximal koncentration från dem i varje match. ”

Seger över Real Madrid – en olycka?

Nu är CSKA i grupp G på tredje plats med 4 poäng. “Roma” och Madrid “Real”, gjorde 9 poäng, försiktigt gå för att komma ut ur gruppen, dela de värdefulla 1 och 2 platserna. Armén i reserven två matcher och 5 poäng bakom. Eurovesna är närmare än någonsin, men det finns en chans att förlora även henne. “Victoria” Plzen har ännu inte förlorat möjligheten att återhämta sig för sista dragningen och väntar också på sin chans i femte omgången. Naturligtvis har “rödblå” något att förlora, en framgångsrik start i de första matcherna, om än med svårigheter i Tjeckien, kan du säkert hålla tredje plats, vilket ger rätt att spela i Europa League.

Från himmel till jord. Varför CSKA förlorade “Roma” och lämnar inte gruppenPhoto: PFC CSKA

Men kommer Goncharenko att kunna behålla den fördel som uppnås genom ett sådant arbete mot Real Madrid? Eller den ryska klubben hoppas återigen på ett lyckat resultat i returkampen. På något sätt överför CSKA sin gruppväg med värdighet, försöker tjäna de nödvändiga poängen i varje match och, till skillnad från Lokomotiv, är det mycket mer framgångsrikt för dem.

Viktor Goncharenko erinrade om den möjliga nedgången efter “Real”. Inklusive det faktum att efter segern över Real Madrid tar du väldigt emotionellt ut, varefter du kan falla mycket. Emotionell trötthet kommer först, men det finns också fysisk. Det finns viss sanning i detta.

CSKA har varumärket, trots sina egna misstag och domarefel. Mycket kommer att visa nästa match med Victoria. Det kommer bli en seger – det kommer att finnas en anledning att drömma om något högre. Men medan CSKA efter två matcher med “Roma” bara var mentalt “sobered” och sänktes från “himmelen efter himmelen till det vanliga, men så nära och behövda landet” som tredje plats i gruppen.