Spelar tränare Voříšek: Jag vill höja suger som Verbíř eller Fousek

“De kom till mig för att göra det. Det är en chans för mig, den första praktiken, eftersom en coaching vill, jag längtar efter det “, säger han anförjordnötter, som var en stor karriär odpíchl Teplice. Sedan fira titeln med Sparta, skrev han fyra starter för representativ Acko, småningom bosatte sig i Österrike.

Han ändrade Pasching Rapid Wien Altach, Austria Wien, under de senaste åren sysselsätter SV Wallern. “Det är bättre för mig att börja coaching i Österrike. I Wallern Jag har en fjärde säsongen och folk väga mig där, det är lättare. Jag har inte någonstans att erbjuda och börja om från början. Se om du kastar mig “, log han. Under tiden, balansen i den tredje ligan ett pris man dra och tre förluster.

Hem Děčín Dessutom dedicerad ungdom baserat Academy fotboll Vorisek Petr.Dess beskyddare är utöver hans andra Decin patriot Vladimír Šmicer, europeisk vice mästare 1996 och vinnare av Champions League.

“Vi har barn från fyra till 11 år, och vi vill upprätta med studenter. Och för att höja Decin fotboll. Det huvudsakliga syftet är att få spelarna goda vanor och neplácali som mig “, säger den alltför blygsamma. “Visst, min karriär var vacker, vacker. Det kunde ha varit värre, jag kan inte klaga. Jag är glad att se var jag kom för att jag aldrig har ansett mig en bra fotbollsspelare.Men det uppnå mer, så ung i Decin vill styra ännu längre. ”

Idén om den ideala fotbollsspelare har vunnit under sin förlovning Teplice, som tillhörde den legendariska silver partiet i 1997-1998 säsongen.

“jag spelade inte mycket, men jag lärde mig av killar tillräckligt. Stepan Vachouškem vi satt på en bänk och såg dudes är som cheerleaders eller Fouska sådan skulle jag vilja ta upp en alltför “han funderade. “När du står för klandrem och se dessa spelare måste du värma upp. Fotbollsspelare som kan göra med bollen, kommer alltid att vara mer prisade än hårt arbetande, “tänker hon.

Om han lät Teplice i framtiden, vare sig det Stínadla på tåget, han skulle inte tveka. “Det är klart vad jag skulle svara på. Jag kommer inte släppa till Teplice. Men det här är långt borta.Jag var i början, men trenéřina Jag gillar verkligen “, säger eleven tränare A-licens.

Han alltid betalt för rättvisa spelare aldrig en att fack onda män. Och som dem som coach.

“Jag var en bra tränare,” präglar 36letý försvarare eller mittfältare. “Det är klart att jag måste styva på vuxna. Men jag har sett ett par galna tränare och det gör jag inte. De flesta saker jag försöker lösa i fred. “