Nordicbet Finland recension

Det handlar om hur bokmakare sätter totals för första halvlek av matchen. Även om längden på varje kvartal i basket är densamma (endast ren tid beaktas) är slutet på fjärde kvartalet ofta mycket effektivare på grund av en serie av fel, fria kast, snabba ägodelar och trepunktsskott. Otroligt spelar inte bookmakarna någon betydelse för detta när man ställer samman totalsummorna, men brukar Nordicbet helt enkelt ta den totala poängen och dela den in i två.

I flera år utnyttjade Vulgaris detta misstag av bookmakare och det var kanske hon som tog honom miljoner, särskilt i kombination med förmågan att förutsäga några liga tränare – Eddie Jordan, Jerry Sloan och Byron Scott. “Jag lärde mig läsa dessa tre perfekt”, säger Vulgaris. – Jag visste exakt vad de skulle göra. De var så förutsägbara att det var löjligt. ”

Ser tillbaka, han ångrar en sak – det han satt under dessa år är inte aggressivt nog. “Jag trodde att det skulle vara för evigt”, klagade han och tog mig till ett hus i Hollywood Hills, vars hyra kostar 12 500 dollar per månad.

“Men jag förstod ju ju fel.” Med tiden Nordicbet upptäckte bookmakarna detta hål och täckte det. Det är även möjligt att de svarade exakt på satserna på Vulgaris, som med en skrämmande stabilitet slog in i en svag punkt i sina linjer. Under alla omständigheter slutade de för alltid att ändra sättet att ställa totals för första halvlek av matchen.

Det var då att Vulgaris började förlora. Och stor. Under den sista månaden i säsongen 2003-2004 förlorade han en tredjedel av bankrollen. Efter att ha tappat tålamod började jag luta, för att öka storleken på satserna, för att slåss tillbaka.

Han nämner inte det exakta beloppet kvar på bookmakarna under den perioden, men det är uppenbart att det var väldigt väsentligt. Under andra halvan av säsongen Nordicbet 2004-2005 bestämde han sig först för att ta en paus. Efter att ha övervägt situationen insåg han att ett nytt tillvägagångssätt behövdes. Redan var det omöjligt att förlita sig på sin egen uppfinningsrikedom och förståelse av basket i sökande efter övervägande. Det är datortid.

Mer om Nordicbet i Finland: SuomiNordic Finland