Alla känns som livet. Knapka framför MS strövade i flodfloden

“Säkerhet är första nio tävlande, så min första ordningens process till den slutliga sexledad. Sedan får vi se, men som inte skulle ta en medalj “, säger 34-åriga OS-mästaren från London och världsmästare i 2011 innan mästerskapet i Aiguebelette, som också är en olympisk kvalifikation börjar på söndag.

Det är skratt och väl trimmad, vilket är en stor skillnad jämfört med förra året, då hon kunde inte.

“då mig från vinter oroliga hälsoproblem, jag visste inte hur det kommer att hända med mig och hur mycket jag tränar”, återvänder till säsongen, som efter fjärde plats i VM kulminerade sjunde MS Amsterdam.För första gången på tretton år till toppen världen händelsen ingrep i striderna för medaljer.

Nu är det helt annorlunda. “Säsongen går bra och jag är glad, ser fram emot mästerskapet, som jag inte kunde säga förra året,” nickade tränare Thomas Kácov ward, som i år blev den femte EM och VM tvåa två gånger. Och även den berömda regattan i Lucerne, den berömda “lilla VM”.

rodd på Rhône förde blåsor

Hennes nyligen framgångsrikt koncentration i Frankrike, till vilken ser med entusiasm. “Från början ville vi gå till sjön, där VM, men det var inte, det är ett skyddat område”, säger han.Tränaren valde en plats cirka 50 kilometer från Aiguebelette, utbildad vid floden Rhone.

“Jag tränar i Prag på floden Moldau, men det mycket mer vatten flödade och var ytlig, inte saknas tro. Det var ganska svårt rodd, särskilt mot strömmen, så det var stor träning för styrka och stabilitet. Med en chock jag var tvungen att kämpa, efter en tid jag gjort blåsor på händerna. Det var förmodligen den bästa träningslägret jag någonsin har upplevt “, säger oarswoman att de två sista veckorna inställda form i Prag.

Vid OS tävlade han tre gånger innan det var London guld BEIJING (femte på skiff och 6 på dubbla skiffen) och Aten (den fjärde på skiffen).. Också hade examen året innan kvalet, så hon vet vad hon väntar på den kommande mästerskapet

fokuserar i första hand på isär

‘Championship innan OS är alltid svårare och motivationen hos de som kör B finalen, krypterar alla för varje plats som fan. Därför är det vid dessa mästerskap semifinal krävande än något annat “, funderar Knapková, som säger att hon inte uppskatta hur många gymnaster kunde för att bekämpa utvecklingen av nio ingripa.

“Naturligtvis tittar jag, men jag tar det så jag måste tävla så gott jag kan. Jag kommer främst att koncentrera mig på min prestation, jag räknar inte mina motståndare, “skakar han på huvudet.Ändå vet han att det i Frankrike kommer att finnas ett ovanligt antal startfält, 35 skifařek. “Vi har aldrig varit så mycket olympiska spelen i Rio,” sa han.

Årets nummer ett är australiensisk Kim Crow, världsmästare 2013, som Knapkow “shed” i juli på sju sekunder. “Hon ser bra ut, hon har en form, hon mår bra, hon har förbättrats tekniskt. Men tränaren säger att när jag slog henne i London där hon hade silver kunde jag fortfarande slå henne nu, “skrattar han.