Frihet ulil startar, men lyckades med protest. Semifinalen kommer att springa på torsdag

Ash, världens tionde man tabeller, men ändå tydligt neulil starta, men hans swing spelades in startblock och den amerikanska fick rött kort. Länge hävdat sedan med domare, men förgäves.

Den andra start hade inträffat i endast sju män, men även det var inte framgångsrik.

En trettio Svoboda, inomhus Europamästare 2011, presenterades vid VM i Berlin förra 2009. en serie av benskador han då slås ut ur friidrott under en lång tid och komplikationer vid behandling av honom nästan en fot asfalterad. Championship på Fågelboet ska belönas.

Men efter startskottet ljöd åter, Svoboda inte kunde hålla nerverna.Hans utgångspunkt var reaktionen -0,048 och följde domen DQ – diskvalificering, som Svoboda hände vid ett möte i Lausanne i juli 2010.

“Han höjde inte mina händer, det var enligt reglerna” Svoboda sinnade. “Jag protesterar och försöka ändra det, låt mig tillägga till semifinal, kanske i de första raderna.”

Reglerna talar om idrottaren i block kan flytta, men får inte förlora armar eller ben kontakt med mattan. Inte i dem, dock tydligt vem och hur man avgöra om en idrottsman i fall ulitého börja med spänningsblock kontakt med dina händer eller fötter bricka förlorad.

förbundskapten Tomas Dvorak tog fart efter juryn semester film och därefter lämnat in en protest.Efter två timmars väntan äntligen fått friheten av domen. Avancerade till torsdagens semifinal som tjugofemte

“vann reglerna och jag är glad”, suckade häcklöpare. “Jag ska köra för att bevisa för alla att jag gick till semifinal i alla fall. Jag erkänner att mitt hjärta slår 200 misshandlade, jag var rädd att de lät mig köra ensam. . Jag mentalt exponering ”

Kráľová igen slutade i kvalificerande

På liknande sad föreställningar utställningsmonter Tereza Kráľová sektorn kladivářek. Gräns ​​för att gå vidare till finalen var 72,5 meter, men Ceska han inte komma nära.Den bästa prestationen (75,01) presenterades av Polka Wlodarczyková, världsmästare i Berlin 2009.

Jag litade på en timme och gick ut till den sista. Tyvärr flög han i nätet, säger Kralova, som inte ens kvalificerade sig för den tidigare världscupen i Moskva. “Jag har slagit skador i en halv säsong, och Manko är så stor att träningen har gått bort. Mästerskapet är tyvärr bara i slutet av augusti och jag stod inte. “