Olomouc har förlorat veteraner och letar efter en skytt. Målet är att undvika faror

Olomouc ägnas åt den andra delen av en regelbunden serie server iDNES.cz, som introducerar läsare att gradvis förändra alla 14 extra ligaklubbar. Den första delen tillhörde Chomutov.

Dessa två lag mötte i ett slutspel, konkurrens Olomoučtí fader försökte för tredje gången i rad och så småningom räddas. Den här gången vill de följa lösenordet tre gånger och tillräckligt.

“Alla vill undvika slutspelet, som var mycket krävande. Detta är ett grundläggande mål som vi behöver för att studsa “, säger ny tränare Zdenek Venera.

Nu april byte av tränare är en av de viktigaste nyheterna. Petr Fiala slutade som lagledare för första laget efter åtta år och flyttade till juniorer.Hanteringen av klubben tackade honom för hans arbete och kommit överens med tränaren Venera, som avskedades i januari från Pardubice.

På bänken bredvid honom igen hade blivit ägare av klubben Jiri Dopita. Kompetenser bör delas hälften och hälften, men sista ordet skulle förbli Venere. “George var en coaching jobb går vidare fick han erfarenhet. Jag ser inte några problem att kommunicera “, säger han om harmoni med OS-mästaren från Nagano sedmapadesátiletý Venera innan förberedelserna för det nya extra ligan år.

Men Dopita oväntat avgick onsdag. “Jag lämnar coaching läget av personliga skäl som inte orsakas av antingen personal eller ekonomiska skäl inom klubben.Jag är övertygad om att mitt bidrag till laget deltog sommarträning kvalitet, vilket framgår i de förberedande matcher. Jag tror att den kommande säsongen kommer att bli framgångsrik för Olomouc. Mer hela jag inte kommentera “, säger Dopita pressmeddelande.

Venerovým assistent istället bli berömd elev Jan Tomajko som arbetar på Acka redan provat ut i främjandet rundan.

Olomouc coach hade också klara förlusten av en annan “gyllene” pojke i juni beslutat att avsluta karriären Dopitův lagkamrat och kaptenen Pavel Patera. “The Olomouc svär”, sade 43-årig kvinna angripare berättade iDNES.cz.Problemet var avståndet hemifrån, så Patera kunde inte helt koncentrera sig på hockey och hans framträdanden var inte perfekt.

Två dagar efter Patera meddelade också på grund av hälsoproblem slutar två år yngre målvakt veteran George variga.

Att byta både erfaren support kommer inte vara lätt för Olomouc. Thomas Vošvrda konkurrens skapar slovakiska målvakten Branislav Konrad. För östra gräns dessutom Hanacky club letade efter förstärkningar mest.

De kom Thomases Török och Mikus från Banska Bystrica överförda produktiva tjeckiska framåt Petr Kafka.Läs det under sommaren också vann med Jan Eberle och Miroslav Holec.

Det kommer att bli en av dem sökte målskytt?

Olomouc hoppas och minns den tid då den sista säsongen Třinecký värd Erik Hrňa hålls leds extraligových kanoner. Spekulationer om kommande Jaroslav Balaštík är ännu inte bekräftats.

Det är därför sannolikt Hanáci spel på laget koncept och de tror att även en lag utan stora stjärnor lyckas inte falla i fördämningen.

Coachen Venera fortfarande lade till sitt privata mål: “Jag kommer vara glad när Olomouc är i trubbel för att få hockey biljetter. Eftersom hockey spelar för människor. ”

Men fans måste betala sig för den gamla” plecharane “.På Olomouc hade skridskobana så mycket förändring har skett, återuppbyggnaden av blocket markkonflikt.

Optimism levererar resultat Mory under utarbetande. Olomouc spelade inte i fem matcher, men fyra segrar var först efter razzia.