Sport och spel Norge

Huvudmålen för sådana kontor är de karaktärer som inte är så viktiga, för hur mycket man ska satsa på “Real”: för 1,12 eller 1,2, för vilken 1,9 är nästan en “två”, för vilken det är viktigt att “komma dit” med någon koefficient eller bara för att satsa när du tittar på matchen till ditt favoritlag, stör inte citat. Med andra ord är det ett kontingent som av en eller annan anledning inte belastar sig med spelets matematik, beräkningen av sannolikheter och den effektiva förvaltningen av sin bank. Kontoren är glada för sådana människor – de kommer att förlora på avstånd i vilket fall som helst, oavsett enskilda vinster. Men de vill inte ha sådana kontor att ha i sina led kunder som förstår sport på en högre nivå än Barcelona är skyldig att vinna i alla fall. ”

Kvalitativt, för att ge ett överflöd av händelser, särskilt små marknader (små marknader, lokala tävlingar), kan kontoret inte, och alla som förstår, till exempel finsk basket, sport og spill bryter en kompis linjen för denna rag-turnering, eftersom han känner ämnet inifrån; Dessutom tar tjärcitationstecken inte mycket nära reella sannolikheter. Det finns många sådana linjer, och de är angelägna om att utnyttja dessa luckor av tusentals verkliga experter på dessa marknader, som verkligen “fiddlar”. Att betala sådana nuggets med jämna mellanrum, så kommer kontoret inte – det var inte för detta att det öppnade.

Om säkerhetstjänsten konstaterar att farbror Peter regelbundet lägger på förhållanden över världsgenomsnittet följer han därför vissa finansiella och spelstrategier, dvs. fungerar systematiskt och logiskt – det blir omedelbart under kontroll. Om rädslan blir verklighet över tiden, och spelaren verkligen har en avgörande fördel över kontoret, tas radikala åtgärder – skära kontot. + Och detta är motiverat av affärsmodellen för sådana organisationer: de kommer inte att leka med dem som slår sin linje, det finns ingen konkurrens här som överträffar vem som är medveten om sport – deras tjänster är helt till en annan krets av människor som tvärtom måste betala möjligheten att “ha kul” med dem. Framgångsrika spelare är mycket noga övervakade, och innan de orsakar en viss ekonomisk skada på kontoret, blockeras de från möjligheten att sätta dem på höga.