Tretton tjeckiska golfare kommer att spela European Tour hemma, de handlar om att skära

Den största stjärnan av händelsen med ett bidrag en miljon euro (27 miljoner dollar) är frans Victor Dubuisson, femtionde spelaren i världen och en medlem av det vinnande europeisk enhet förra Ryder Cup. På grund av ryggproblem, tvärtom kommer förra årets vinnare Jamie Donaldson of Wales. Startsidan

Från tjeckiska proffs spelar Luke Tintěra Ales Korinek, Mrůzek Filip, Stanislav Matus, Petr Gál, Jiri Janda, Cyril Suk, Marek Nytt, Daniel Suchan och Adam Rajmont.För amatörer ombord Vitek Novak, Petr Old Man Jr och Michal Pospisil, som var den enda tjeckiska spelare i år, han genomgick två gånger snittet för att sänka Challenge Tour.

“Jag är glad att vi lyckades klämma tretton tjeckiska spelare bland de 156 deltagarna i kvalitet på fältet, och jag tror att en del kommer att passera snittet, och efter 21 år, spelaren med den tjeckiska flaggan delta i sista omgångarna, “säger Peter Old Man, chef för främjande av företaget Relmost.

European Tour lyckades passera snittet endast Janda, som 1994 avslutades i Marienbad på den 68: eplats.

Rushing European Tour turneringsspel för andra gången i sin karriär började för första gången på 16 år på den tjeckiska Öppna i Celadna.

“Nu har jag mer spelupplevelse, men jag tycker ändå att turneringen är ungefär två till tre nivåer högre än de turneringar jag, när det gäller yrke, som används för att spela”, sade tjugotvå deltagare av American Lander University server golfchannel.cz. “Målet med någon amatör i liknande professionella turneringar är att hoppa till helgen. Det är min förra veckan hemma för de kommande fyra månaderna, plus 20 minuter från huset, så jag vill i första hand att njuta av. ”

Favoriterna av turneringen nästa Dubuisson inkluderar Dan Thorbjörn Olesen och svensken Peter Hanson, som vann den tjeckiska Open i Celadna 2010.På framsidan positioner att räkna med belgisk Nicolas Colsaertsem, en annan fransman Gregory Bourdym och engelsmannen David Horseym, som förra veckan vann European Tour i Danmark.

Fram till sista stund arrangörerna väntade Donaldson, som beror på att förra årets vinnande ansikte av turneringen. “Efter tillbakadragandet av PGA Championship hade ett ryggproblem. Vi hade förberett för honom ett plan, men läkaren inte låta honom börja “, sa den gamle mannen.

De spelare som väntar i jämförelse med föregående år förlängd kurs. Med en total längd på 6872 m är en av de längsta European Tour. Vid fairways är nya träd och sandfång som hade golfare närmar brunnarna så svårt som möjligt.

Den totala budgeten uppgår till tjeckiska Masters 80-85.000.000.Arrangörer hoppas att locka runt trettiotusen tusen fans till lägret.