Australiens val för indiska test banar vägen för gripande serier

Precis som fallet före duoens bortgång, har Australiens val avslöjat en sårbar batting-enhet. Det finns fortfarande en förvirring av mönster och politik för val; orsakerna varierar från spelare till spelare och regler verkar gälla mer för vissa än andra. Vissa är i form, andra är antingen förtjänande, ett projekt eller ett bra inflytande. Få är bevisade. Hur som helst, för en framgångsskott kommer flera spelare inom den gruppen att behöva statistiskt överskrida sig själva. På hemytor är det möjligt. Du måste börja någonstans.

Mycket har gjorts av den minskande inhemska avkastningen för Australiens flaggare. För att understryka nedgången kan du nu 1xbet knappt överleva dagen utan en berättelse om de episka feats från tidigare år, där kollegor plundrade århundraden på sköldnivå för att bara trampa selektivt vatten.Men nu, för första gången i de flesta människors levande minne, kommer Australien inte att bära en generationsmästare i sina rader. Shorn of Smith och Warner, vars avundsvärda hemrekord nästan garanterade en hälsosam total till skålen, flyttar nu senioriteten till Usman Khawaja och Shaun Marsh. Om Australien ska vinna serien, måste åtminstone en, om inte båda batsmännen, göra poäng kraftigt.

Marcus Harris, Aaron Finch och, troligtvis, Travis Head kommer att avrunda slaggruppen. På många sätt gör deras inkludering en mindre erfaren outfit än den som tog på Sydafrika efter Hobart-kollapset 2016.Om Head får nicket över Peter Handscomb, kommer det att betyda att tre av Australiens fem specialbollare har fått noll testkörningar i Australien, stöttade av två äldre spelare som knappt var permanenta fixturer för 12 månader sedan. De får i uppdrag att bidra solidt till det utlovade landet 300-350 körningar i de första omgångarna. Trettiotalet kommer inte att klippa av det.

I Marcus Harris har Australien dock en spelare som 1xbet verkade ha kommit “på det gamla sättet”. Även om Ricky Ponting nyligen avslöjade Justin Langers tidiga övertygelse om att en ung Harris skulle kunna göra den nationella sidan, är han ingen projektspelare. Hans inkludering bärs av motståndskraft, förbättring och tillräckligt med inhemsk poäng.Australiens senaste förkärlek för att upptäcka den svårfångade “10-åriga” spelaren och sedan överexponera dem till det internationella spelet till deras nackdel kan ha lyckligtvis undanröjat Harris. För att använda Langers språkliga, var hans avkastning i västra Australien medioker, men förbättrades stadigt efter en flytt till Victoria, där han har visat sig vara en grundpelare på en sida som har vunnit tre av de sista fyra Shield-finalerna. I en miljö där en stigande mängd ex-spelare nu regelbundet ifrågasätter metoderna för den nuvarande batsmanen, verkar Harris som ett angenämt kast. Han är kompakt, men kan attackera på ett noggrant sätt På nominellt värde verkar det som om han har utrustningen för framgång på testnivå.

Efter specialisterna förstår det att Mitchell Marsh kommer att återuppta sin roll på nr 6.Hans är en plats som är meningsfull när man ställer sig mot en robust bowlingattack och en stabil batch-line-up, även om det bara var för två somrar sedan att balansen på Australiens sida ifrågasattes efter magra totaler. Två århundraden förra hemsommaren, och en annan nyligen på Shield-nivå bekräftar hans kapacitet med bladet – särskilt hemma – men det kommer att vara nyfiken på om fortsatta kollektiva vadslagskamp inbjuder till en omprövning om fördelarna med sex specialister. Om han inte gör mål, kan Australien mycket väl behöva hämta dem från någon annanstans.

Men om Australiens kollegor representerar djup instabilitet, är deras bowlers positivt menziska. Kvartetten erbjuder upplevelse, variation, svaghet och det 1x bet bonus mest uppskattade av egenskaper på australiensisk jord: hastighet.Deras tävling med Virat Kohli är en av matchningarna i högsta kvalitet vi har sett i Australien sedan Brian Lara och Sachin Tendulkar träffade stränderna mot Shane Warne, Glenn McGrath och co, och kommer sannolikt att bestämma serien. Kohlis framgång verkar nästan förutbestämd, även om det på liknande sätt inte skulle överraska att se en armbrytning mellan honom och Josh Hazlewood, vars växlande linje, längd och studsning kommer att utmana Kohlis precision kring off-stubben. Den indiska kaptenen måste vara på sitt noggranna bästa för att motverka. Australien att ställa in för Ashes med spel mot sitt eget A-team Läs mer

Mitchell Starc, Hazlewood, Pat Cummins och Nathan Lyons positioner är så säkra att det enda föremålet för frågan är vem som kommer in om skada kommer.Chris Tremain förtjänar sin plats som snabba bowling-back-up, men om James Pattinson förblir fit han kan ses på ett gynnsamt sätt, liksom Jhye Richardson. Båda har den råa hastigheten som är så uppskattad på hemmagränsen, och i Pattinsons fall har han också slaggkotor. Frågan är om deras kollegor har kvaliteten på att skapa något för kvartetten att bunka på. Om returerna är klumpiga, kommer visioner om Australiens kvickar som bowlar med tre halkar, en man på kroken och ingen framför torget försvinner snabbt. I stället, band in för en djup punkt, torra linjer och Kohli som serien huvudperson.