Manu Tuilagi hotar Englandens maktkraft mot Sydafrika

Englands spelare och tränare har varnat för att Springboks ska vara försiktig med en helt passande och skjutande Manu Tuilagi i öppningstestet på höstserien i Twickenham på lördag.

Alla tittade bara på honom den natten och tänkte: “Han är tillbaka.” Förre kapten Will Carling tar med sig ledarskapskvaliteter till England Läs mer

“Du vet när du bara får den känslan att någon är på den? Du ger bara bollen till honom och låt honom gå. När han är i det humöret, låt honom bara få det. För hans försök fanns tre block på honom men han lyckades fortfarande göra mål. Australien har Israel Folau: en Bet365 live spelbytare som kan göra någonting ut ur ingenting och vinna dig ett spel med den sista leken.Manu är den personen för England. “England medkapten Owen Farrell har också blivit imponerad, beskriver den 27-åriga Tuilagi som” unik “och” inte bara din typiska stora bloke “.

Hemmalaget vet ändå att de inte bara kan lita på Tuilagi ensam. “Vi pratar alla om Manu, så Sydafrika handlar förmodligen om Manu,” sa Youngs. “Vi måste vara kloka på hur vi använder honom.”

“Det Scarlets-spelet var bra men internationellt rugby är annorlunda och Sydafrika är ett av de mest fysiska lagen runt. De är vana vid grabbar Manus storlek, men kanske inte lika kraftfull. Han kommer att locka till sig försvarare, så vi kan antingen använda honom som en avfekare eller som en punchkille.Det är väldigt spännande. “Englands huvudtränare, Eddie Jones, kommer inte att bekräfta sin uppställning till torsdag, med Northampton-lås Courtney Lawes bryr sig fortfarande en öm nacke, men tror också Tuilagi ser bra ut. “Manu kommer tillbaka till sitt bästa. Han har kommit in i lägret i riktigt bra nick, fysiskt och mentalt.Han bringar självklart något annorlunda och han driver hårt för en plats i 23 år. ”

Tankarna hos alla i Englandslägerna är under tiden med Leicester City efter den tragiska helikopternkraschen som dödade fem personer, inklusive Klubbens ordförande, Vichai Srivaddhanaprabha.

“Det är väldigt sorgligt för staden, för vad han har gjort för Leicester”, sa Tuilagi. “Alla våra tankar och böner är med familjerna till alla Bet365 odds människor ombord på helikoptern.”

Youngs hyllade också den thailändska miljardären som gav Leicester drivkraften för att vinna 2016 Premier League-titeln: “Han inte bara lagt till en fotbollsklubb utan till samhället runt Leicester. Det sätter Leicester på världskartan. “