Cykel och golf? Det är det. Förra årets triumf försvarades av Trčka, även för ett skott

Trcek vann ett enda slag, och hans glädje var större. “Cykeln var perfekt, det gjorde jag bra. Jag tränade, släppte också en kilometer på vintern, och det visade mig att jag hade bättre utflykter. Jag sprang apa lutningen. Trots den sämre golfen var det nog…Men jag är väldigt glad, händelsen var perfekt atmosfär, jag gillar att träffa människor som gillar både sport. “Första på lördag, 44 kilometer terräng med ett överskridande på över 1000 meter följt av 18 hål i golfturneringen på söndag. Omgången av varvtiderna var inställd så att två minuters cykelförlust motsvarade ett skott i golf.Trčka, annars även en examen från den stora Ironman körde briljant planerade runt, sin tid av 2 timmar 7 minuter var bäst i fältet.

golftävlingen in som favorit, men spelade inte enligt dina önskemål: 83 rundor på banan med ett par på 70, veckan innan han gick på hårdare kurs Kořenec med en poäng på bara plus 3. Två bollar i spel som involverar tio registrerade ; så poängen bröt ner och turneringen var dramatisk. Inför hjulen slutligen hade nära nog dock att bekräfta rollen som ledare.

I stor utsträckning är en överraskning tredje plats Halada Andrei, en av grundarna av händelsen. På en cykel red två timmar 43 minuter, den genomsnittliga tiden i princip – efter den första delen var mellan tjugo killar nionde. Men 80 rundor golf, det näst bästa resultatet för dagen, gav honom brons.Halada under körning vid 48 års ålder för första gången i livet cykellopp. “Om det efter en sådan krävande rida pass ordning, och det spelar ingen roll vid vilken punkt, kan vi bara likna det till när du vinner en golftävling. Euforin av hjulen, alla spolas upp dessa endorfiner hjälpte mig häromdagen i golf “kommenterade han Halada.

Den bästa golf på resultatet nådde Pribram Pavel Slepička, som spelade 74 ronder och hjälpte liksom příbramským cyklister / golfare till seger i lagtävlingen med bara två poäng.Bäst i över 50 år var Jaroslav Jara från klubben Plzeň – Dýšina att cykeln red också en utmärkt tid: 2 timmar 16 minuter, i kategorin kvinnor försvarade Alena Klierová specialiserade i den övergripande utvärdering av alla förrätter var en stegpinne i början av den andra halvan .

tillfredsställelse dölja eller Martin Rauffer, cykling journalist och medredaktör för tidskrifter Velo, Cykloturstika och 53×11.

“Kombinationen av både sport visade i rätt omvandlings att ingenting görs eller klar. Chance har en bra golfare, bra cyklist och mycket bra mångsidig. Det är bra att bikegolf motiverar många människor. Vare sig golfträning, kasta extra vinter och vårpund eller borsta gamla eller till och med köpa en ny cykel.Det är unikt i denna ras att varje disciplin kräver helt olika färdigheter och förmågor, och du måste hantera svårigheter och hinder på ett annat sätt, säger han.