Beslutade att inte stanna i Valencia

Slaktarna var inte intresserade av affären – det verkar som att även Marco var förvånad över hur mycket han värderades i huvudstaden. Men de kinesiska pengarna och lockade, och de två bröderna försökte fortfarande tvinga klubben att låta honom gå – “Shanghai SIPG” har redan lovat 220 tusen pund per vecka.

Insåg att fallet inte försvann, beslutade kineserna att inte underteckna österrikaren, som tog och förbättrade sitt förbättrade kontrakt. I London är de säkra på att angriparen kommer att lämna på sommaren.

Maxi Gomez i West Ham

Redan före alla dessa konflikter med Arnautovich var West Ham intresserad av att stärka attacken. Prioriterade hade de en framåt “Selta” Maxi Gomez. Först verkade det som om det inte fanns någon chans – för många var intresserade av angriparen. Men i januari började cheferna av “Hammers” flytta – det verkar som att allt inte var så hopplöst.

Processen började, och båda parter kom nästan överens om ett kontrakt. Maxi Gomez var tvungen att avsluta säsongen i Spanien och sedan gå med i britterna.

43 miljoner pund tycktes Celta vara en anständig summa, men lönen på 80 000 per vecka, som fotbollsspelaren krävde, visade sig vara en byst för West Ham.

Affären måste skjutas upp. Kanske på sommaren kommer allt att vara annorlunda.

Misha Batshuaia i Monaco och … West Ham

Beslutade att inte stanna i Valencia, i januari var Misha Batshuai redo för nya utmaningar. Många var övertygade om att hans nästa lag skulle vara Monaco Thierry Henry.

Belgiska talade personligen med den dåvarande monegasque mentorn. Henri trodde att angriparen skulle hjälpa det sjunkande laget. Men när de började diskutera övergångarnas särdrag uppstod många obehagliga stunder. Diskussionen om hyresavtalet var försenad, båda sidorna var olyckliga. Charter treading vatten
Monaco ändrade sig.

Efter avskedandet av Henry blev Misha Batshuais arbete ännu svårare. Chelsea gick med på erbjudandet Betis och West Ham, men den här gången var Misha själv inte nöjd med lön. Som i fallet med Gomez var “Hammers” inte villiga att betala 80 tusen pund per vecka – förutom 2 miljoner för ingåendet av avtalet.