En Lukaku i Premier League är inte tillräckligt

Till sist var det möjligt att komma överens med Crystal Palace.

Dominic Solanke i Crystal Palace

Dominic Solanke kunde ha blivit den första stora överföringen till Premier League, och Crystal Palace förbereder sig redan för att officiellt tillkännage flytten, men …

Det visade sig att engelsmannen förlorade sin form och var inte fysiskt redo för föreställningar i januari. Det skrämde Londons, och de bytte sig.

Det visade sig vara djärvare, “Bournemouth”, som undertecknade Solanke för 17 miljoner pund.

Jordan Lukaku i Newcastle

Det fungerade inte. Januari överföringar som bröt i sista stund

En Lukaku i Premier League är inte tillräckligt – Broder Jordan Romelu är redan den andra säsongen i Manchester United.

Till skillnad från hans bror spelar Jordan Lukaku försvar. Newcastle hade letat efter en ny vänsterback länge, och var bara alltför glad över att Jordan skulle hyra. Men under det fysiska gick något fel, och laget bestämde sig för att inte riskera det.

I själva deadline valde Rafa Benitez att hyra Antonio Barrecu från Monaco.

Luka Murphy och Michael Ngadjo-Ngadzhui i Fulham

Lovande 17-årig försvarare Luca Murphy från Hartlepool United besökte Fulham speciellt i hopp om en snabb övergång. I början var klubben övertygad om att affären skulle äga rum – tills urvalssystemet och analytikerna visade att det är bättre att inte skynda sig.

Källor hävdar att analytiska tester som liknar NFL Scouting Combine-systemet visade att Murphy inte matchar nivån på klubben. I andra lag finns det inget sådant system, och redan på sommaren kan Murphy överföra till Manchester United, Tottenham Hotspur och Wolverhampton Wanderers.

Det här är inte Londons enda fiasko: försvararen Michael Ngadeo-Ngadzhui från Slavia var redan en fot i laget – han flög till och med i fristen för att vänta på förhandlingarnas slut. Men i sista stund var det en del förseningar, och överföringen misslyckades.