Liksom “Ivanovs kollega från den privata advokatavdelningen definierar metoderna

Men förutom skämt är allt detta mycket tråkigt. Och viktigast av allt, sorgligt. Jag vet inte vad som kan vara dumare än journalister. Alla dessa “du är en lögnare, Vasyatka”, “lyft din röv från soffan” och “du själv förbannad.” Förmodligen srach professorer.

Liksom “Ivanovs kollega från den privata advokatavdelningen definierar metoderna för kunskap om juridisk vetenskap inte i överensstämmelse med traditionella tillvägagångssätt …” Efter två seminarier kommer en ond mustachioed man i ett slips med skakande hand att sätta en kättare i hans ställe: “Petrovs kollega från den offentliga lagen Någon har misstag i att definiera ämnet internationell finansiell rätt … ”Som ett resultat, grymter någon megaförtjänt kvinna med en doktorsavhandling att båda är idiot eftersom de förtalar teorin om de grundande fäderna till vetenskapen.

Jo, okej, det är sorgligare. Förmodligen är Poklonskayas och lärarens srach om “Matilda” tråkigare. Jag vet inte vad som är ännu sorgligare. Och viktigast av allt, jag förstår inte allt detta.

Jag förstår inte varför vuxna som brinner för idrott sedan barndomen har en så monströs sårbarhet. Jag kan förstå varför den konstiga kvinnan från Öppna Ryssland har en sådan sårbarhet, vilken volleybollspelare Spiridonov erbjöd oralsex. Jag kan förstå varför mitt hjärta blöder av Philip Kirkorov. Jag kan förstå varför min fyraåriga syster börjar bomba för vart och ett och ett halvt ord. Men varför de människor som har skett i sina texter brutalt uppmanar fotboll, hockey och andra landslag i Ryssland att “riva”, “vinna”, “nu eller aldrig” är haussiska, som infantila skolbarn, kan jag inte förstå. Och viktigast av allt, jag kan inte förstå varför de alla är så passionerade om varandra. Så upptagen av varandras åsikter. Så likgiltiga till varandra. Detta är konstigt – trots allt är många av dem, om inte de flesta, ens inte bekanta personligen.

Innan ett visst antal av dessa människor bombade denna text med sina falska hovmodiga fraser i andan “och vem är du här alls”, en ansvarsfriskrivning.