Pelta förbjöd Berbrovi från seminarierna. Kovařík skulle följa med mig, sa han

Kovarik talade i en intervju att Berbr ett nätverk omkring sig “favorit” rättvisa, som alltid håller och att Damková under absoluta inflytande. Han stannade även över metoder som enligt honom, vice Union används för att kommunicera med domarna.

ordförande FARC Pelt besvarade hans första uttalande på tisdagen i ett radioprogram gäst i huset.På onsdagen utfärdade FARC ett omfattande uttalande i vilket han citerar Pelt, Berbra, Damková eller ström domaren Paul Konigsberg och Jan Jilek.

Pelt honom närmare vad efter samtal med Berbrem Damková och vidta åtgärder. “Ingen av FARC ledning, bland annat Roman Berbra kommer domarna att delta i seminarier,” avslöjade Pelt. “Ett ämne i förhandlingarna kommer att leda valet av platser för utländska läger.”

något annat beslut kommer enligt honom beror på vad du hör från Kovarik, som han vill träffa inom en snar framtid.

“Först av allt vill jag ha fullständig information,” sa han.Och han klagade över att domaren inte hade meddelat känslig information till honom först. “Tyvärr, domaren efter att han går i pension själva förmedla sina känslor till media, med mig vid tidpunkten för aktiv effekt kommer inte. . Jag är ledsen, eftersom det skadar hela fotboll ”

Hur reagerade Berbris på kritik? Klart vägrade han. “Jag avvisar alla känslor som ensidigt äger rum i media.Domarna som styrelseledamot i föreningen och tidigare domare uppenbarligen kommunicera, men mötena domare utskotts, jag har aldrig deltagit och dess verksamhet inte påverkar “, skrev han i ett uttalande. “Om jag var tvungen att kommissionen och dess beslut någon effekt, och domaren Kovarik efter många fel som de senaste två åren gjorde och skadade av vissa klubbar redan professionell konkurrens nepíská.”

I detta sammanhang Berbr nämns oftast fel visselpipa ett straff i en match Sparta – Teplice för en påstådd foul på Spartan David Lafata, påminde också om att Kovarik var inblandad som en fjärde domare på det faktum att i början av säsongen spelat en match Sparta -. Ostrava ingen hörna flaggor

” om han väljs skulden för deras misstag skrämmande mig och kommissionen bedömer, är det hans personlig fråga, inte en tjeckisk fotboll.Med förslaget från president FARC håller fullständigt “avslutade sitt uttalande Berbr Hem

Damková: av Kovaříkových falskt uttalande jag hukar

Dagmar Damková, ordförande för domarna och Berbrova livskamrat, avvisade också alla anklagelser. Hem

“The döma kommitté agerar inte under påverkan av någon av FARC ledarskap och inte på sin strategi för att ändra något eller under påverkan av mediernas bevakning av Mr Kovarik”, sade hon. “Jag kommunicerade med honom alltid öppen och nivå, inklusive samråd sina misstag.Tvärtom har jag försökt många gånger att uppmuntra honom och nu har jag – liksom många av hans kollegor som hörde mig -. Äcklad av sina falska påståenden ”

Kovaříková motbevisade påståenden i ett uttalande och redo domare Konigsberg och rajgräs. “Min erfarenhet är att om du pratar med oss ​​Vice Berbr och alltid uttrycker bara hans personliga åsikt, men ibland kritisk”, säger Konigsberg. “The förnedring som han talade Mr Kovarik, jag definitivt aldrig träffat ett seminarium.”

På samma sätt väljer sina ord och rajgräs “Driften av skilje kommissionen har inga reservationer.Domare har alltid haft och har möjlighet att uttrycka sig, inte dehonestováni men möjligen väsentligt kritiserats och absolut inte håller med den information som under de senaste dagarna förekommit i media. ”

Damková uttryckte stöd även medlemmar av domarkommittén, enligt vilken ingen från förvaltningen av föreningen ingriper i kommissionens arbete. Kováříková uttalande enligt dem “en aldrig tidigare skådad attack mot någon enskild bland tjeckiska domare som är fullt engagerade i sitt arbete.”