Slutligen saknade Arsenal Nkunku inom tidsfristen

Medan de europeiska klubbarna i januari utvecklas tyst i sina nya klubbar, måste många ångra sig för att tänka på vilka chanser som har missat.

Att skriva en spelare är inte så lätt. Finanser, misslyckade läkarundersökningar, nerver … någonting kan alltid gå fel. Den här vintern bröt väldigt många erbjudanden i sista stund.

Ivan Perisic, Yannick Carrasco och Christopher Nkunku i Arsenal

Ivan Perisic bad Inter att låta honom gå och hans agent gjorde allt för att göra övergången till Arsenal, som länge varit intresserad av kroaten.

Det verkade vara en hatt: små saker diskuterades, de hittade enighet i allt. Men plötsligt var det en komplikation: “gunners” hade faktiskt inte pengar – han kunde inte ens erbjuda ett leasingavtal för vidare inlösen.

Italienarna tyckte inte om dessa villkor – de ville inte förvänta sig några fantombetalningar i framtiden. Perisic var tvungen att fortsätta att träna i Milano.

Yannica Carrasco kunde inte underteckna heller – eller hellre att hyra det. Dalian Yifan fann att beloppet som föreslagits av londonare var otillräckligt.

Slutligen saknade Arsenal Nkunku inom tidsfristen – igen på grund av pengarna. PSG ville “skydda den 21-årige intressen”, som bara hade 18 månader kvar av kontraktet. Arsenal erbjöd ett leasingavtal, men dess förhållanden verkade otillräckliga för fransmännen.

Marko Arnautovich i “Shanghai SIPG”

Det fungerade inte. Januari överföringar som bröt i sista stund

Bror och agent Marco Daniel försökte öppet att få en släkting att gå till Kina. Enligt Bleacher rapporten lovade han Shanghai SIPG att hans klient skulle vara tillgänglig om West Ham betalades 35 miljoner pund.

Andra klubbar i England meddelades också att Marco var redo att flytta. Ingen erbjöd något.