Teplice – Slovácko 0: 0, gästerna använde inte chansen att hoppa till fjärde platsen

”Vi skulle vilja vara en punkt före matchen, men nu kan jag inte vara nöjd med det. Under andra 888sport halvåret skulle vi verkligen förtjäna seger, men vi måste förbättra vår sista fas, vilket var dåligt. Vi kan inte få många bra händelser till ett bättre slut, säger assistenten Jan Palinek, som ersatte den dömda Martin Svědík på Slováckos bänk.

Nyanser mycket bättre. Djup mark spelade in ganska starkt spel med stor stridighet, han spelade inte in fotbollshändelser.Detta är en av orsakerna till att inget av lagen utvecklade en större fördel – de inhemska spelarna var mer aktiva i skytte, men de kunde inte förlora motståndarna.

“Vi ville vinna mycket, men jag måste ta en poäng efter matchen. Under första halvlek spelade vi med några få undantag vad vi ville, i den andra planerades det att gå mer i öppet försvar, men vi misslyckades. Motståndaren lyckades klara gräsmattan bättre, vilket inte kan undskyldas, säger Teplic-tränaren Stanislav Hejkal. Shejbal, men målvakt Trmal drev sitt försök till hörnet. Gästerna pariuri sportive ponturi väntade tålmodigt på snabba åtgärder och vid 37.De lyckades utöka ledningen från vänsterkanten men Jurečka lyckades utöka ledningen till 0 – 2. Slovácko kunde ha utökat sitt lag i ytterligare 57 minuter i matchen, efter en rusning i mitten, men lyckades få skottet ut. hare ensam, men var inte tillräckligt stark, lyckades inte heller Kohout. Hemtränaren Hejkal svarade på spelets utveckling genom två utbyten, men i den allt svårare djupa terrängen verkade gästerna röra sig bättre.

“Jag ville ändra något genom att dubbel ändra och ändra layout, men jag lyckades inte alls,” Hejkal. Å andra sidan fick motståndaren kvaliteten genom förändringar, säger Teplice-tränaren. En erfaren mittfältare förberedde en chans för Navrátil efter 78 minuter, men skottet gick precis utanför. En annan ersättare Zahustel brände också en stor chans, så Slovácko kanske så småningom ångrar att det inte vann i Teplice. ”När jag vände mig, stötte jag persilja med ett litet finger, ingen önskad ingripande, ingen avsikt, och ett andra kort och utestängning kom.Jag får inte det för mycket – jag får fem av dessa oönskade skott själv per match och domarna säger fortfarande att jag har lycka till på grund av en liten siffra, sade han.

Mai multe informații aici: Mai Mult