Glad i Winston-Salem i åtta finalen lyckades Safarova i New Haven

Vesely, som var i repetition för öppnandet omgången av US Open och plockade upp den första Klizan service och hålla ledningen, men i den nionde gamma kan ställa in en lång eftersmak.

Slovakiska tennisspelare, som gick in i huvudtävlingen kompetens, vände fem setbolů och han arbetade ut fyra brejkboly. Efter nio träffar men så småningom Veselý lyckades i andra set och matchen hade släpat processen smidigt.

Osmifinálovým rival Jiri Vesely kommer Thomaz Bellucci, som han förlorade förra veckan i Cincinnati. Sjätte såddes brasilianska besegras i den andra omgången av den amerikanska Frances Tiafoeho

elfte seeded Vesely har en balanserad budget Bellucci 1: 1:aTjugotvå tjeckiska spelare i den ömsesidiga duell lyckades på årets turnering i Auckland, där han kom till premiären titel, fem år äldre brasilianska hans nederlag återvände förra veckan i den första omgången i Cincinnati.

Även förra året bevisade Rosol i final Janowicz avvärja två matchbollar och slutligen třísetové kamp för att vinna titeln, den här gången laget inte var tillräckligt. I den första uppsättningen, förslösat han ett maratonlopp tredje gamma, där vi gick igenom åtta matcher, fem brejkbolů och har en annan möjlighet att komma i resten av matchen. Startsidan

Spelet är redan ute i Winston-Salem också top-seedade Gilles Simon. Fransmannen förlorade i omgång 2 i nästan tre timmar strid med Aljaz Bedene i en duell med en brittisk tennisspelare förslösat två matchbollar och så småningom han dukade efter tre tie-Breac. Klar och fjärde seeded serbiska Viktor Troicki som förlorade till Malik Džazírím Tunisien

Safarova fortsätter, farbröder” sang “canary

Lucie Safarova avancerat i New Haven efter att ha slagit rumänska Beguovou  De närmaste konkurrerande fjärde seedade tjeckiska spelare kommer att slovakiska Dominika Cibulkova.

World Sex andra ömsesidiga duell med Beguovou med en översikt över hanteras och hämnades Rumunce förra årets nederlag i Moskva. Tjugoåtta Safarova för hela match inte motsätta varken brejkbolu sig strider soupeřce administrering en gång i varje uppsättning juveler

Cibulkova Safarova har en ogynnsam balans av Han kunde bara besegra på Wimbledon förra året, förra året matchen mellan Eastbourne förlorade. Under semifinalerna skulle vara i New Haven, förbättrad personbästa, samtidigt som en enda start i repetitionen i US Open 2012, förlorade i kvartsfinalen med Petra Kvitova.

Omvänt Barbora Strycova i den andra omgången förlorade mot en ukrainsk Curenkovou Tjugonio Strycova, som figurerar i WTA rankingen, fem platser före Curenkovou lyckades i öppningen in för det första inlämnandet förlust att svara, men andra gången tjänsten kom i ett maratonlopp åttonde gamma och sedan förlorade även en uppsättning.I den andra uppsättningen kunde hon inte längre tävla med sin motståndare, hon spelade bara tre fiftiner och slutade med en “kanarie”.